четвер, 19 липня 2018 11:37

Андрій Данилко заговорив про президентство

Андрій Данилко заговорив про президентство
Данилко не виключив своєї участі у виборах-2019. Фото: ivona.bigmir.net

Співак Андрій Данилко, який виступає в сценічному образі Вєрки Сердючки, заявив, що не проти взяти участь у президентських виборах 2019 року.

Артист не бачить нічого страшного в тому, щоб бути третім після лідера "Океану Ельзи" Святослава Вакарчука і коміка Володимира Зеленського, пише "КП в Україні".

"Бог любить трійцю. Було б добре. Мене якось запитали, якби серед кандидатів не було Володі і Славіка, напевно, це було б нерозумно, а так... "Але ви ж не професіонал, мову не знаєте" - кажуть. Я мову знаю, у мене немає досвіду спілкування. А вам з професіоналом краще жити стало? Ну а толку, що він "вільно розмовляє українською". У вас вже метро по 8 гривень!" - заявив Данилко.

Зеленського і Вакарчука включають в рейтинги кандидатів у президенти України. При цьому вони не підтвердили своєї участі у майбутніх виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сердючка влаштувала грандіозний концерт у Одесі

Чутки про те, що українська артистка Вєрка Сердючка йде зі сцени, виявилися неправдивими. Відповідна інформація з'явилася на офіційній сторінці зірки у Instagram. У дописі сказано, що актор Андрій Данилко, якому належить образ Сердючки, щойно повернувся з відпустки і почувається прекрасно.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко заговорив про президентство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі