понеділок, 16 липня 2018 15:54

Сердючка влаштувала грандіозний концерт у Одесі
18

Вєрка Сердючка зіграла концерт у Одесі
Фото: Прес-служба
Вєрка Сердючка зіграла концерт у Одесі
Вєрка Сердючка зіграла концерт у Одесі
Вєрка Сердючка зіграла концерт у Одесі
Вєрка Сердючка зіграла концерт у Одесі

У центрі Одеси, на Морвокзалі відкрився масштабний концертний майданчик під відкритим небом. Щовечора на березі Чорного Моря, в оточенні кораблів, яхт і вечірніх заходів будуть збиратися одесити і гості міста, щоб почути українських і західних зірок.

Спеціальною гостею цього свята стала Вєрка Сердючка.

Вели вечір артисти Студії Квартал 95 Степан Казанін і Міка Фаталов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Згадати все: як Україна підкорює Євробачення

Першими виступили підопічні Андрія Данилка, учасники шоу Х-фактор, група Mountain Breeze. А вже потім почалося шоу Вєрки Сердючки і бенду.

"Вітаємо! Вітаємо! Сьогодні відкриття майданчика Морвокзалу, п'ятниця 13-е, але я сподіваюся, що це все не розвалиться. Друзі, я прошу, не думайте що це якийсь концерт! Сьогодні ми тут дурачимся, дивимося не оцінюючи і відпочиваємо. У нас просто зустріч прекрасних людей з прекрасним навколо, давайте відпочивати А ну-ка, Одеса, а ну-ка, кохана! ", - скандував Вєрка зі сцени.

Після п'ятої пісні під сценою почалася справжня дискотека. Всидіти на місці не змогли і зіркові гості - Дмитро Шуров (Pianoбой) і учасник Євробачення від України цього року, MELOVIN, які прийшли на відкриття Літньої сцени. У танок кинувся і 13-річний син Шурова - Льова. Хлопець вийшов на сцену і завзято витанцьовував з бубном.

Кілька разів Віра співала на біс, а після, знявши свою фірмову зірку, що була невід'ємною частиною іміджу Сердючки протягом більше 15 років концертної діяльності, пішла зі сцени.

Літня сцена на Морвокзалі буде працювати до 1 вересня. Спеціально для цієї події побудували відкритий майданчик, який в один вечір може прийняти близько 3 тисяч чоловік. Для її забезпечення було потрібно більше 325 тонн техніки. Відомо, що для одеситів і гостей столиці виступить близько 40 артистів. Серед них - Тото Кутуньо, Лайма Вайкуле, Тіна Кароль, Студія Квартал 95 і багато інших.

Зараз ви читаєте новину «Сердючка влаштувала грандіозний концерт у Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути