пʼятниця, 13 липня 2018 09:06

Артист щойно повернувся з відпустки і перебуває у відмінній формі - Вєрка Сердючка не залишатиме сцени

Чутки про те, що українська артистка Вєрка Сердючка йде зі сцени, виявилися неправдивими.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній сторінці зірки у Instagram, - пише ТСН.

У дописі сказано, що актор Андрій Данилко, образ Сердючки якому належить, щойно повернувся з відпустки і почувається прекрасно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вєрка Сердючка оголосила прощальний тур

"Хочемо спростувати поширену інформацію про те, що концерт VERKA SERDUCHKA & Band в Одесі 13 липня 2018 стане останнім в кар'єрі. Перефразовуючи класика, скажемо, що чутки про завершення кар'єри VERKA SERDUCHKA дуже перебільшені. Артист щойно повернувся з відпустки і перебуває у відмінній формі", - йдеться у пості.

Автор: img.tsn.ua
  Вєрка Сердючка не залишатиме сцену
Вєрка Сердючка не залишатиме сцену

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що Андрій Данилко оголосив про завершення кар'єри Вєрки Сердючки. Подейкували, що перш ніж піти зі сцени, Сердючка вирушить у всеукраїнський прощальний тур, запланований на наступний рік. А перед цим нібито останній виступ Вєрки перед прощальними гастролями відбудеться в Одесі 13 липня. Сердючка таки виступить сьогодні в Одесі, однак про її відхід зі сцени говорити поки зарано.

Український гурт "Гриби" скасував прощальний тур по Україні, Росії та Європі. Причиною стало те, що музиканти не встигли записати новий матеріал для альбому "Будинок на колесах. Частина - 2".

Зараз ви читаєте новину «Артист щойно повернувся з відпустки і перебуває у відмінній формі - Вєрка Сердючка не залишатиме сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути