понеділок, 26 вересня 2011 10:52

Учені стверджують, що в листопаді Землю "відвідають" інопланетяни

Учені стверджують, що в листопаді Землю "відвідають" інопланетяни

Учені з дослідницького центру SETI, що займаються пошуком позаземного розуму, виявили, що до Землі наближаються три гігантських інопланетних кораблі. За попередніми розрахунками, ми зустрінемося з гуманоїдами всього через два місяці.

Американська преса вже почала морально готувати землян до вторгнення прибульців. Цілі майбутнього візиту невідомі, тому в пресі з'являються сценарії різних варіантів подій. Так, британський таблоїд The ??Guardian опублікував шокуючу статтю під назвою "Прибульці можуть знищити людство".

"За умови взаємної доброзичливості ми можемо запозичити в гуманоїдів цінний досвід або передові технології, - повідомляється в статті. - Якщо ж інопланетяни захочуть нанести шкоду всьому людству: поневолити або використовувати нас як їжу, наслати невідомі хвороби або створити ворожий штучний розум, то це стане початком страшної війни".

Підтримує цю версію і популярний міжнародний мережевий проект WikiLeaks, що публікує документи, які стали доступними внаслідок витоку інформації. Повідомляється, що вторгнення інопланетян-розвідників на Землю вже почалося, а прибуття трьох величезних кораблів стане початком офіційного вторгнення. Бойові космічні кораблі були зафіксовані навігаційною системою, що базується на Алясці.

Зараз ви читаєте новину «Учені стверджують, що в листопаді Землю "відвідають" інопланетяни ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути