понеділок, 21 квітня 2008 14:39

У зоопарку відвідувачі на смерть загодували соболя

У якутському зоопарку "Орто Дійду" відвідувачі на смерть загодували соболя. Молодий звір, який навіть не встиг отримати імені, загинув від отруєння.

Представник зоопарку повідомив, що не дивлячись на табличку, що забороняє годувати тварин, відвідувачі кидали в клітку їжу, цукерки і навіть сигарети. Співробітник "Орто Дійду" підкреслив, що ніякоъ необхідності підгодовувати тварин немає, оскільки їх раціон спеціально розробляється з урахуванням стану здоров"я. час весняного авітамінозу до складу корму тварин входить висококалорійна, вітамінізована їжа з додаванням риб"ячого жиру і мінеральних речовин", - підкреслив співробітник зоопарку.

"Орто Дійду" був заснований в 2001 році. Це єдиний в світі зоопарк, розташований в північних, екстремально-холодних умовах. У січні 2008 року колекція якутського зоопарку складалася з 123 видів тваринних різних географічних зон, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «У зоопарку відвідувачі на смерть загодували соболя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути