Ексклюзиви
вівторок, 31 серпня 2010 09:10

У Запорізькій області чоловік вирішив зігрітися багаттям у будинку

У Запорізькій області чоловік вирішив зігрітися багаттям у будинку

Запорізькі пожежники боролися з вогнем на одному з подвір"їв села Широке Запорізького району, що виник в результаті того, що нетверезий чоловік розвів багаття в будинку.

Як повідомили в прес-службі ГУ МНС в Запорізькій області, пожежникам вдалося приборкати полум"я і врятувати мешканця будинку - 45-річного квартиранта.

Під час з"ясувань обставин пожежі виявилось, що чоловік власними руками розвів відкрите багаття в кутку кімнати, де спав. Свої дії пояснив тим, що вночі замерз, тому вирішив зігрітися. Випивши алкоголю, ліг спати. А прокинувся тільки від холодного душу з пожежного бронсбойту.

На площі 15 кв м загорілись дерев"яні конструкції старого будинку. У службу порятунку "101" подзвонили сусіди, яким не вдалося погасити пожежу самостійно. Вогонь загрожував перекинутися на сусідські споруди і стоги сіна.

Чоловік доставлений в центральну лікарню Запорізького району.

Як писала раніше Gazeta.ua, 6 серпня у місті Селідово Донецької області через необережне поводження з вогнем під час куріння в багатоповерховому будинку сталася пожежа, в результаті якої постраждала одна людина, згоріли чотири квартири і 17 балконів, ще 14 квартир частково постраждали від вогню. Через високу температуру повітря та сильний поривчастий вітер, а також відчинені вікна та балконні двері вогонь дуже швидко розповсюдився.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Запорізькій області чоловік вирішив зігрітися багаттям у будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути