Ексклюзиви
пʼятниця, 06 серпня 2010 15:36

Курець випадково спалив чотири квартири і 17 балконів

Курець випадково спалив чотири квартири і 17 балконів

У місті Селідово Донецької області в багатоповерховому будинку сталася пожежа, в результаті якої постраждала одна людина, згоріли чотири квартири і 17 балконів, ще 14 квартир частково постраждали від вогню.

Як повідомили сьогодні, 6 серпня, в прес-службі МНС, пожежа виникла вчора о 13:45 на одному з балконів дев"ятиповерхового житлового будинку внаслідок необережного поводження з вогнем при курінні. Через високу температуру повітря та сильний поривчастий вітер, а також відчинені вікна та балконні двері вогонь дуже швидко розповсюдився.

Через неповні чотири години, о 17:40, пожежу було ліквідовано силами шести відділень Державної пожежної охорони. Вогнем пошкоджено майно чотирьох квартир, 17 балконів повністю та частково 14 квартир, повідомляють у прес-службі. В результаті пожежі постраждала жінка, що отримала опіки рук другого ступеня, яка після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилася.

Водночас, 5 канал в п"ятницю повідомив, що в результаті пожежі на 6-9 поверхах 71-квартирного будинку вигоріли повністю п"ять квартир, ще 13 постраждали. Пожежа розповсюдилася з балкону 8-го поверху будинку. У ході її ліквідації по розсувних сходах було евакуйовано п"ятьох осіб, включаючи двох дітей.

Також під час гасіння пожежна бригада була змушена зробити перерву, очікуючи додаткову цистерну з водою, оскільки в місті вона подається тільки вранці і ввечері.

Як повідомлялося, вчора, 5 серпня, уздовж траси Севастополь - Сімферополь згоріло 0,3 гектара соснового лісу і 10 тисяч квадратних метрів трави і чагарників. Причиною пожежі стала викинута з автомобіля сигарета.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Курець випадково спалив чотири квартири і 17 балконів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути