пʼятниця, 06 серпня 2010 12:04

До Дня незалежності України заборонили феєрверки

До Дня незалежності України заборонили феєрверки
Україна на два тижні залишиться без феєрверків. Рішення заборонити їх використання на період підвищеної пожежонебезпеки прийнято на засіданні РНБО. Про це сьогодні журналістам повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк.

Він уточнив, що ця заборона буде оформлений як рішення РНБО.

Крім цього, за його словами, буде видано припис про заборону на продаж феєрверків. "Навіщо продавати, якщо мінімум на два тижні буде заборона на використання феєрверків?" - запитав він, додавши, що сьогодні видасть відповідні розпорядження по Київській області.

Нагадаємо, вчора Віктор Янукович перервав відпустку і терміново скликав позачергове засідання РНБО з питань протидії можливим пожежам. При цьому Президент скасував всі заплановані на тиждень заходи і заявив про намір повернутися до Києва.

Виступаючи на засіданні РНБО, Янукович констатував, що рішення уряду за протипожежними заходів не виконуються. Незважаючи на діючі заборони, можна спокійно заїхати в будь-якій ліс, патрульні пости не виставлені, дороги не перекопані.

У військових частинах продовжують бойову підготовку, на яку "йдуть солдати з сигаретами, запальничками, і так далі", - підкреслив глава держави.

4 серпня 2010 в Україні було виявлено 26 лісових пожеж. На 5-6 серпня в Україні оголошено надзвичайну пожежна небезпека.

ЛІГА-Новости

Зараз ви читаєте новину «До Дня незалежності України заборонили феєрверки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути