пʼятниця, 13 серпня 2010 11:44

У Запоріжжі через спеку цілодобово поливають дороги

У Запоріжжі через спеку цілодобово поливають дороги

Через екстремальну спеку на дорогах Запоріжжя почав плавитися асфальт. Щоб врятувати десятки кілометрів місцевих доріг від руйнування комунальні служби узялися охолоджувати асфальтове покриття водою.

Як повідомили в міському управлінні комунального господарства, в місті цілодобово працюють по 10-15 поливальних машин. Особливо активно поливаються міські магістралі, які через спеку інтенсивно "тануть" під колесами тролейбусів і автобусів, відзначили комунальники.

Влада Запоріжжя підрахувала: "душ для вулиць" міському бюджету обійдеться набагато дешевше, ніж ремонт автодоріг, що постраждали від перегріву.

У свою чергу, Український гідрометеорологічний центр попередив про високу пожежну небезпеку, яка протримається до кінця цього тижня і на початку наступного.

Згідно з даними, опублікованими на сайті Укргідрометцентру в п'ятницю, 13-17 серпня в Києві і області очікується спека з денною температурою +35-37. У ці дні збережеться також надзвичайна пожежна небезпека.

У інших регіонах, окрім західних, 13-17 серпня температура вдень +35-39. У східних, південних, Дніпропетровській, Кіровоградській областях місцями +40 і надзвичайна пожежна небезпека.

Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі через спеку цілодобово поливають дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути