четвер, 12 серпня 2010 19:26

Підшкірний кліщ активізується у спеку

"Мені вже 84 роки. Та сусіди заздрять моєму здоров"ю: ходжу — не зігнуся, відрами воду ношу із колонки. Недавно на лобі з"явилися прищі. Я не звернула уваги, змастила кремом. Але свербіти почало все обличчя і голова. Таке відчуття, що хтось повзає під шкірою. Я зрозуміла, що це демодекс — підшкірний кліщ. У мене погіршився зір. За порадою однієї бабусі на ніч обтиралася свіжим соком калини, але він не допоміг. Ось так і мучуся рік. Може, ви щось порадите.

З великою повагою, Софія Володимирівна Моторська із Сум"


— Демодексом називають кліщ, який заводиться у сальних залозах обличчя, шиї, фолікулах волосистої частини голови. Він може проявитися у вигляді прищів, гнійників, — розповідає знавець цілющих трав, відомий майстер Тетяна Павлівна Радіонова. — Через хворобу ніс збільшується і стає схожим на синьо-червону сливу. Легкий лоскіт і повзання посилюються ввечері, коли кліщі зазвичай спаровуються. Спричинити недугу можуть гастрити, клімакс, порушенням гормонального фону. Пусковим моментом хвороби може стати косметика з біодобавками або навіть лазня та засмага. Демодекс активізується за різких перепадів температури: холод, спека. Захворювання легко передається іншим членам родини. Не слід зволікати із лікуванням.

Тетяна Павлівна усуває демодекс народними методами. Розроблений нею комплекс не має негативних побічних дій і допомагає без антибіотиків і гормонів.

— Комплекс складається зі збору цілющих трав, протирки та мазі. Збір (внутрішньо) позитивно діє на шлунково-кишковий тракт, знімає запалення печінки, нирок, підшлункової залози, усуває дисбактеріоз, нормалізує кислотність, заспокоює нервову систему, зміцнює імунну систему організму. Протирка і мазь усувають кліщ зовнішньо, а збір не дає йому живитися ізсередини, через що він гине. Сподіваюся, що ті нові знання та методики, які я запозичила в Голландії на симпозіумі травників, допоможуть зробити мої засоби ще ефективнішими. І я завжди зможу надати вам своєчасну допомогу при різних захворюваннях: остеомієліті, бешиховому запаленні, простатиті, чоловічому безсиллі, клімактеричному синдромі, захворюваннях шлунково-кишкового тракту, гаймориті, бронхіті, геморої, псоріазі, трофічних виразках.

Зараз ви читаєте новину «Підшкірний кліщ активізується у спеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути