пʼятниця, 11 травня 2007 13:13

У В"єтнамі трьох немовлят вбило щеплення від гепатиту "B"

У В"єтнамі протягом останніх двох тижнів загинули троє новонароджених після вакцинації проти гепатиту "B". Було вирішено припинити використання по всій країні вакцин від цього інфекційного захворювання, поставлених компанією LG з Південної Кореї.

За оцінками керівника національної програми масового щеплення До Ши Хієна, інциденти з вакцинацією, піся якої померли троє новонароджених і постраждало ще одне немовля протягом 14 днів, стали вже не ускладненнями після щеплень, а "ненормальним явищем, що занепокоює". Як він відзначив, зворотня реакція організму після введення вакцини можлива в 1 випадку на мільйон доз вакцини. А загальний обсяг вакцин проти гепатиту "В" з двох партій південнокорейських ліків, при використанні яких загинули немовлята, складає всього 700 тисяч доз.

Троє немовлят померли у провінціях Хатінь (23 квітня), Тханьхоа (4 травня) на півночі країни і місті Хошиміні (7 травня) через кілька хвилин після щеплення. Мінохоронздоров"я і інші міжнародні організації охорони здоров"я проводять розслідування загибелі немовлят, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «У В"єтнамі трьох немовлят вбило щеплення від гепатиту "B"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути