вівторок, 03 липня 2007 12:54

У Великій Британії з аукціону продадуть печеру

На аукціон в британському графстві Вустершир скоро буде виставлене незвичайне житло, яке можна буде придбати за початковою ціною 25 тис. фунтів стерлінгів (50 тис. доларів), - справжня печера з парадними дверима і вікнами.

Печера, що отримала за своє розташування і внутрішнє убрання назву Скелястий котедж, буде виставлена аукціоністом Деніелом Ловаттом унаслідок смерті попереднього господаря. Вона була вибита у в піщаній кручі в місті Вулверлі у  40-х роках минулого сторіччя.

Повідомляється, що той щасливець, кому вдасться придбати котедж, зможе насолодитися цілком комфортними умовами проживання, не дивлячись на те, що печера не оснащена системою водо- та електропостачання. Проте в будинку є спальня, вітальня і комора, а також камін і цілком сучасні вікна і вхідні двері. До головної печери також примикають ще три додаткові, а також пятиакрова територія змішаного лісу і сад, повідомляє MIGnews.

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії з аукціону продадуть печеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути