вівторок, 05 червня 2007 11:45

У США тепер можна матюкатися в прямому ефірі

Апеляційний суд Нью-Йорка відмінив ухвалу Федеральної комісії з зв"язку, що звинуватив телевізійну мережу Fox в порушенні етичних норм. Суд вирішив, що в методиці визначення "неетичності" відеоматеріалів в ефірі національних телемереж відсутні чіткі критерії.

У березні 2006 року після тривалого розгляду комісія винесла попередження телемережі Fox з приводу трансляції церемонії нагородження Billboard Music Awards, під час якої співачка Шер вимовила слово "fuck", а актриса Николь Річи використовувала декілька варіацій цього слова, додавши фразу із словом "shit".

Ніяких штрафних санкцій тоді не послідувало, але телеканал Fox звернувся до суду, вважаючи, що встановлені урядом етичні стандарти не ясні і порушують право на свободу слова.

Суд направив справу на новий розгляд Федеральної комісії із зв"язку з пропозицією представити чітку систему класифікації.

Голова комісії Кевін Мартін відреагував на рішення суду, заявивши, що не розуміє "яким чином слова "fuck" і "shit" можуть бути прийнятними для телеефіру в години, коли глядачами телепрограм можуть бути діти", повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «У США тепер можна матюкатися в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути