середа, 21 серпня 2019 18:00

У СІЗО "Лефортово" несподівано взяли передачі для трьох українських бранців

У СІЗО "Лефортово" несподівано взяли передачі для трьох українських бранців
Правозахисниця наголосила, що тільки припускає присутність Сущенка, Панова та Сизоновича у застінках "Лефортово". Фото: https://www.radiosvoboda.org

У слідчому ізоляторі "Лефортово" взяли передачі від активістів для трьох українських політв'язнів - Романа Сущенка, Євгена Панова та Олексія Сизоновича. Про це у Facebook написала російська правозахисниця Вікторія Івлєва.

"На Романа Сущенка, Олексія Івановича Сизоновича і Євгена Панова сьогодні були зроблені передачі в СІЗО "Лефортово". Це ковбаса сирокопчена, твердий сир, молоко, сир, масло, огірки, горіхи, зелена цибуля, сигарети (тільки для Панова), шоколад, яблука, сьомга слабосолона, лимони, кава. Не взяли лише солодкі булочки - з наповнювачем неможна, раптом наповниш, а воно - не те! До в'язнів "Лефортово" передачі доходять дуже швидко, думаю, що протягом години", - зазначила Івлєва.

Вона також наголосила, що тільки припускає присутність Сущенка, Панова та Сизоновича у застінках "Лефортово". Свідчення того є прийняття співробітниками СІЗО передачі для політув'язнених.
"... Стверджую я лише те, що і на ім'я Романа, і на ім'я Олексія Івановича, і на ім'я Євгена були зроблені передачі вагою по шість з половиною кілограмів. І ці передачі прийняті", - додала Івлєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Лефортово" прийняли передачі для 5 українців, яких там не має бути

20 серпня в "Лефортово" взяли передачі активістів для українських політв'язнів Володимира Балуха, Станіслава Клиха, Миколи Карпюка, Олександра Кольченка і Павла Гриба.
Також у ЗМІ з'явилася інформація про те, що країнських полонених моряків та політв'язнів можуть звільнити до кінця серпня.

Зараз ви читаєте новину «У СІЗО "Лефортово" несподівано взяли передачі для трьох українських бранців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути