понеділок, 22 липня 2019 19:13

У штабі кандидатки від "Слуги народу" заявили про фальсифікації під час підрахунку голосів у 148 окрузі

У штабі кандидатки від "Слуги народу" заявили про фальсифікації під час підрахунку голосів у 148 окрузі
Фото: УНІАН

У виборчому штабі Анастасії Ляшенко, кандидатки від політичної партії "Слуга народу", заявили, що під час підрахунку голосів відбуваються маніпуляції з боку самовисуванця Фахраддіна Мухтарова.

Про це повідомляють "Українські новини".

"У разі неспівпадіння даних по багатьох дільницях ми будемо вимагати перерахунку бюлетенів. Наразі окружна виборча дільниця (ОВК) номер 148 протиправно оголосила технічну перерву у безперервному засіданні ОВК з підрахунку голосів виборців до 10.00. На даний момент ОВК номер 148 прийняла всі протоколи від ДВК, але досі не розпакувала їх, не оголосила дані з протоколів та не вирішила питання про внесення даних з протоколів до системи "Вибори". Більшість бюлетенів і корінців розфасовані по коробках, але не опечатані і не опломбовані. Тобто є вільний доступ до даних бюлетенів. Усі ці порушення було зафіксовано та направлено до Центральної виборчої комісії", - заявили представники штабу Анастасії Ляшенко.

Нагадаємо, раніше штаб Анастасії Ляшенко повідомив, що проводить паралельний підрахунок голосів, і надав дані попередніх результатів, які співпадають із записаними у протоколах ДВК у 148 окрузі. За даними паралельного підрахунку Анатасія Ляшенко перемагає у 4 тис. голосів.

Зараз ви читаєте новину «У штабі кандидатки від "Слуги народу" заявили про фальсифікації під час підрахунку голосів у 148 окрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути