середа, 12 грудня 2007 13:46

У школах Лас-Вегаса посилили заходи безпеки

Влада округу Кларк у Неваді посилила заходи безпеки у школах, після того, як 11 грудня у передмісті Лас-Вегаса невідомі відкрили стрілянину по учнях і поранили шістьох осіб, повідомляє агентство Associated Press.

Поліція веде пошук нападаючих. За попередніми даними, їх було двоє. Вони почали стріляти в учнів середньої школи Мохев у той момент, коли ті виходили з шкільного автобуса.

Припускають, що напад був спланований заздалегідь. За словами начальника місцевого управління поліції Марка Джозефа, злочинці підкараулювали заздалегідь намічені жертви.

Мотив злочину поки що невідомий. Правоохоронні органи поки не пов"язують стрілянину на зупинці шкільного автобуса з бійкою, яка відбулася за годин до трагедії у школі Мохев.

Наголошується, що бійка, в якій брали участь три людини, відбулася через дівчину і, швидше за все, ніяк не пов"язана з можливими розбираннями між молодіжними кримінальними угрупуваннями. Крім того, всі учасники колотнечі були арештовані.

При нападі на шкільній зупинці постраждали шість учнів. Один з них, молода людина 18-ти років, знаходиться в критичному стані. Стан ще одного потерпілого, 17-річного учня, розцінюється як важкий. Обидва отримали вогнепальні поранення грудей.

Ще четверо потерпілих отримали легкі поранення рук і ніг і, як наголошується, вже виписані з лікарні. На місці події знайдені гільзи від патронів калібру 9 міліметрів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У школах Лас-Вегаса посилили заходи безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути