субота, 07 травня 2011 16:58

У Севастополі на білбордах з'явився Сталін

Сьогодні в Севастополі на проспекті генерала Острякова був урочисто відкритий білборд з портретом Йосипа Сталіна. Зовнішня реклама була встановлена ??за гроші громадської організації "Союз радянських офіцерів" як поздоровлення з Днем Перемоги. За словами активіста Союзу капітана 1-го рангу Гумара Мінгазова, гроші на встановлення білборда (2 тис. грн.) зібрали в одній первинній організації, а всього їх у Севастополі 30.

Також радянські офіцери сплатили рекламний ролик на одному з міських телеканалів - портрет Сталіна буде демонструватися під пісню "День Перемоги".

"Таким чином, ми вирішили сказати "ні" фальсифікаціям історії Великої Вітчизняної війни. Наше розуміння цієї історії полягає в тому, що в страшній битві західної та радянської цивілізацій перемогла радянська цивілізація. Перемогла під керівництвом Комуністичної партії на чолі зі Сталіним", - сказав Мінгазов журналістам.

"Союз радянських офіцерів" має намір встановити цілодобову охорону білборда: ветерани чергуватимуть по двоє.

"У нас озброєння немає. Будемо сподіватися на свої сили і здоров'я. Якщо буде провокація якась, ми встоїмо і відстоїмо. Цей білборд створений на наші кровні гроші, і ми не дамо жодному бандерівцю понівичити його. Я сподіваюся, що через кілька років на кожній вулиці Севастополя будуть стояти портрети Сталіна, Жукова та інших воєначальників", - сказав активіст організації Володимир Токалов.

Раніше повідомлялось, у Петербурзі в вагонах метро з'явилися плакати з портретами Сталіна та його висловлюваннями, в яких він викривав "ліберальні, націоналістичні та інші ідеї".

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі на білбордах з'явився Сталін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

113

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути