пʼятниця, 16 січня 2009 09:42

У Росії зіткнулися два літаки: є жертви

В аеропорту Махачкали зіткнулися 2 літаки. 4 людини загинули.

В аеропорту Махачкали в Росії зіткнулися 2 літаки. У результаті загинули 4 людини, 5 поранені, один пропав безвісти. Усі загиблі і постраждалі – члени екіпажів літаків.

Аварія сталася на злітно-посадковій смузі аеропорту. Порожній Іл-76 злітав, а на посадку заходив інший Іл-76, на борту його були військовослужбовці.

Літак, який заходив на посадку, зачепив крилом кабіну злітаючого Іл-76, від чого кабіна загорілася. Пожежники, які приїхали, встигли згасити вогонь.

Джерело в Росаеронавігації повідомило, що обидва літаки належать МВС РФ. На борту ІЛ-76, який ішов на посадку в аеропорт Махачкали, знаходилася 31 людина. Після інциденту на смузі при посадці із Іл-76, який приземлився, змогли евакуювати всіх людей і викотити автомобіль, що знаходиться на борту. У літаку, який знаходився на землі окрім екіпажа нікого не було. В результаті аварії чотири людини загинули, повідомляє РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «У Росії зіткнулися два літаки: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути