понеділок, 01 березня 2010 16:45

У Рахові з банку винесли 250 тисяч

У Рахові з банку винесли 250 тисяч

У райцентрі Рахів на Закарпатті пограбували відділення "Укрсиббанку". Троє безробітних у чорних масках винесли 250 тисяч гривень.

Пограбування сталося серед білого дня. До відділення зайшли троє здорованів. Погрожували пістолетом. Силоміць зв"язали двох працівників банку. Затим спустошили касу.

У відділі зв"язків з громадськістю обласного управління міліції Gazeta.ua розповіли, що міліціонери, які прибули на місце, знайшли відбитки пальців та інші речові докази.

Свідки розповіли, що бачили того дня підозрілого чоловіка, що крутився коло банку.

Розшуковики перекрили усі виїзди із міста. На одному з контрольно-пропускних пунктів затримали автомобіль. У ньому сидів чоловік, схожий на підозрілого молодика, що вештався біля банку. Його забрали до відділку. Двох інших грабіжників зловили у сусідньому райцентрі Хуст.

"Один із грабіжників розповів, що заліз у борги. Якось він зайшов до банку у справах і став біля касового віконечка. В ту мить касирка якраз перераховувала банкноти. Так виникла ідея про розбійний напад", - розповіли в міліції.

Скоріш за все, цей чоловік і був організатором розбою. Він залучив до справи ще двох товаришів. Обрали вдалий момент,  коли в приміщенні  фінансової установи нікого не було. Організатор по мобільнику координував дії своїх спільників.

За фактом злочину порушено кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «У Рахові з банку винесли 250 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути