четвер, 18 вересня 2008 18:39

У Пакистані бойовики захопили школу з 300 учнями

Бойовики захопили школу в районі Верхній Дір в Північно-Західній Прикордонній провінції. У заручниках у бандитів опинилися близько трьохсот дітей, повідомляє іранське агентство IRNA з посиланням на пакистанський телеканал PTV. Відзначимо, що на англомовній версії сайту PTV про захоплення заручників немає ні слова.

Кореспонденти з місця подій стверджують, що бойовики також стріляли в місцевих жителів, які намагалися визволити дітей з полону. Про кількість загиблих інформації поки немає.

До якого руху належать бандити, також не уточнюється. Відповідальність за напад на школу поки не узяло на себе жодне радикальне угрупування.

Відзначимо, що на північному заході Пакистану, як вважають американські спецслужби, ховається велика кількість бойовиків рухів "Талібан" і "Аль-Каїда". 3 вересня армія США у пошуках бойовиків радикальних угрупувань провела масштабну операцію в Північно-Західній Прикордонній провінції Пакистану, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «У Пакистані бойовики захопили школу з 300 учнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути