Ексклюзиви
понеділок, 11 квітня 2011 09:22

У Одесі "регіонали" витратили на червоні прапори удвічі більше, ніж на допомогу ветеранам

У Одесі "регіонали" витратили на червоні прапори удвічі більше, ніж на допомогу ветеранам

Одеська міська організація Партії регіонів виготовила до Дня визволення Одеси (10 квітня) 1,5 тис. червоних прапорів. Вартість виготовлення 1,5 тис. червоних прапорів склала 55 тис. грн. Нагадаємо, на честь Дня визволення Одеси міськрада виділила одноразову допомогу 35 ветеранам-визволителям міста по 1 тис. грн.

Щодо прапорів, то 900 з них передадуть міським структурам для вивішування 10 квітня і 9 травня. Ще 600 направлять до ветеранські організації міста.

Як відомо, ініціатором вирішення вивішувати червоні прапори в Одесі в дні, пов'язані з перемогою у Великій Вітчизняній війні, був керівник фракції Одеської міськради Геннадій Труханов.

Крім того, мер міста Олексій Костусєв неодноразово заявляв, що місто прикрасять святкові плакати з визвольною тематикою.

За кілька днів до 10 квітня соціальні плакати таки з'явилися, але замість солдатів радянської армії-визволительки на фото виявилися зображеними румунські окупанти.

Нагадаємо, що копії прапора СРСР в обов'язковому порядку повинні вивішуватися на будівлях державних установ Одеси під час святкових заходів, присвячених перемозі у Великій Вітчизняній війні.

Зараз ви читаєте новину «У Одесі "регіонали" витратили на червоні прапори удвічі більше, ніж на допомогу ветеранам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути