четвер, 14 лютого 2008 11:48

У Німеччині самогубець заморив себе голодом

Житель Німеччини здійснив самогубство, пішовши в ліс і заморивши себе голодом. При цьому він вів щоденник, до якого записував враження про останні дні. За повідомленнями поліції, мисливці знайшли тіло 58-річного чоловіка, яке розкладалося, в гущавині серед дерев, у 80 км від його рідного міста Ганновер, повідомляє The Daily Telegraph.

Вирішивши вбити себе, Ганс З. вирушив на велосипеді до лісу і заїхав так далеко, щоб ніхто не міг його виявити і врятувати. Поряд із його тілом мисливці знайшли хроніку 24 днів, проведених їм в курені. Там він написав, що дуже страждає через розлучення з дружиною і відсутність можливості бачитися з дочкою.

Довгі і невдалі пошуки роботи також стали одним із чинників, що підштовхнули Ганса до розлучення з життям. До того ж за місяць до відходу в ліс чоловіка позбавили допомоги з безробіття. У щоденнику дивний самогубець описує також, що відбувалося з його організмом під час тривалої голодовки: "сухість шкіри" і відчуття, як "поступово відмовляють внутрішні органи".

Останній запис у щоденнику датований 13 грудня - майже два місяці потому. В поліції вважають, що саме того дня або трохи пізніше чоловік помер. Вартові правопорядку повідомили, що тіло Ганса лежало на саморобному матраці в "дивній" позі. Проте в поліції переконані, що це було саме самогубство.

Правоохоронці передали щоденник чоловіка його дочці, оскільки в ньому було вказано, що це його останнє прохання. "Зошит повинен бути переданий моїй дочці після моєї смерті", - написав Ганс. Утім, місцеві ЗМІ відзначають, що його дочка Джоана не надто засмутилась, дізнавшись про смерть батька, пише ФактNews.
Зараз ви читаєте новину «У Німеччині самогубець заморив себе голодом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути