неділя, 08 вересня 2013 10:22

У Москві стартували вибори мера

У Москві стартували вибори мера
Фото: newsradio.com.ua

У неділю, 8 вересня, об 8.00 за московським часом (07:00 за Києвом) у російській столиці стартувало голосування. Жителі Москви обирають мера. За посаду змагаються шість кандидатів: Михайло Дегтярьов від Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР), Микола Левич від "Справедливої ??Росії", Іван Мельников від Комуністичної партії Російської Федерації (КПРФ), Сергій Мітрохін від "Яблука", Олексій Навальний від Республіканської партії Росії "Народна свобода" (РПР-ПАРНАС) та нинішній в.о. мера, самовисуванець Сергій Собянін, що вважається провладним кандидатом.За повідомленнями російських ЗМІ, на час голосування порядок у місті забезпечуватимуть близько 42 тис. співробітників поліції. Виборчі дільниці закриються о 20:00 за місцевим часом (19:00 за Києвом).

Між тим у самій столиці мало хто сумнівається, що перемогу здобуде не провладний кандидат. Тим паче що рейтинги обіцяють йому понад 60% голосів росіян. Головному супернику Собяніна - опозиціонеру Навальному, який у п'ятницю зібрав багатотисячний мітинг своїх прихильників, - російські соціологічні центри дають близько 15% голосів виборців і друге місце на виборах.

На дільницях встановлені майже 7 тисяч камер відеоспостереження (по дві на дільницю). Перша камера спрямована на урни для голосування, а друга буде фіксувати роботу виборчої комісії. Слідкувати за виборчим процесом можна на сайті vybory.mos.ru, де потрібно було заздалегідь зареєструватися.

Зараз ви читаєте новину «У Москві стартували вибори мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути