вівторок, 30 березня 2010 14:19

У московському метро загинув житель Севастополя

У московському метро загинув житель Севастополя

Серед жертв терактів, що відбулися вчора, 29 березня, на двох станціях московського метро, виявлено тіло 43-річного жителя Севастополя.

Ім"я Гінькута Віктора Віталійовича 1967 року народження значиться в списках загиблих, оприлюднених на офіційному сайті Міністерства з питань надзвичайних ситуацій РФ. У графі Місце реєстрації вказане місто Севастополь.

Його тіло перебуває в морзі N 2.

Нагадаємо, сьогодні, 30 березня, МНС Росії опублікувало на своєму офіційному сайті оновлені списки загиблих і поранених під час вибухів на станціях московського метро Луб"янка і Парк Культури.

Як повідомили в МНС РФ, станом на 13:00 (12:00 по Києву) залишаються непізнаними п"ять осіб. На даний момент встановлено особи 23 чоловіків і 10 жінок. Впізнання решти загиблих триває.

Нагадаємо, в понеділок, 29 березня, о 7:56 в Москві (6:56 за Києвом) у другому вагоні потягу на станції метро Луб"янка стався вибух. Через півгодини бомба вибухнула у вагоні на станції метро Парк культури. Обидва вибухи пролунали, коли потяги перебували на платформі. За останніми даними, жертвами терактів стали 39 людей.

МЗС України вчора, 29 березня, повідомило, що серед ідентифікованих тіл загиблих в результаті терактів громадян України немає.

Зараз ви читаєте новину «У московському метро загинув житель Севастополя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути