четвер, 31 березня 2011 14:44

У Львові запаслись вазеліном для депутатів, які не виступлять проти секс-меншин
11

Фото: Фото PHL

90 пачок вазеліну придбали активісти об'єднання громадських організацій Львова "Рух чистих сердець". Витратили на це близько 400 грн. Хочуть роздати вазелін депутатам міської ради, якщо ті не ухвалять звернення до Верховної Ради з вимогою скасувати легалізацію "Ради ЛГБТ-організацій України".

Сьогодні вранці члени Об'єднання провели мітинг біля міськради, де саме проходила сесія. Були одягнені в білі футболки з написами "Гомосексуалізм — геноцид України".

"9 лютого Міністерством юстиції всупереч Конституції була легалізована "Рада ЛГБТ" — лесбіянки, гомосексуалісти, бісексуали, трансгендерні особи, - зазначив активіст руху Юрій Пиців. - Соціальна служба у справах неповнолітніх повідомляє, що вже підготовлено 20 тисяч дітей для продажу, в тому числі одностатевим сім'ям за кордон. Медицина твердить, що більшість гомосексуалістів тягне на педофілію. А це згідно з кримінальним кодексом карається сімома роками позбавлення волі. Зрештою, сексуальне розбещення є гріхом. Чи ми вже не християни?"

Учасники об'єднання вже зібрали 30 тисяч підписів під відкритим листом до президента України. Вимагають скасувати легалізацію "Ради ЛГБТ".

Зараз ви читаєте новину «У Львові запаслись вазеліном для депутатів, які не виступлять проти секс-меншин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути