Ексклюзиви
понеділок, 05 листопада 2007 18:19

Українські геї стверджують, що без них Тимошенко і Ющенко не виграли б вибори

Українські геї стверджують, що без них Тимошенко і Ющенко не виграли б вибори
Не дивлячись на прогресивні і проєвропейські електоральні симпатії українських гомосексуалів, лідер Гей-форуму України Святослав Шеремет вітає той факт, що Комуністична партія зуміла пройти до парламенту шостого скликання.

В ході семінару "Українські гомосексуали і суспільство: взаємне проникнення", Шеремет розповів, що в першу чергу українські геї і лесбіянки зробили ставку на ті політичні сили, лідери яких раніше демонструвались толерантного відношення до представників секс-меншин.

"Це стосується таких лідерів, як Юлія Тимошенко, Юрій Луценко, та і самого Президента Ющенка - хрещеного батька створюваної демократичної коаліції", - пояснив лідер Гей-форуму.

"Деяку кількість гей-лесбійськіх голосів отримали помірний Блок Литвина і, що дивно, Партія регіонів, яка любов"ю до геїв ніколи не відрізнялася, а в особі окремих своїх представників типу Чорновіла, Хари і самого Віктора Федоровича висловлювала вельми гомофобні погляди", - визнав Шеремет.

За інформацією Шеремета, гей-електорат віддав мізерну кількість голосів комуністам і соціалістам.

"Компартія в особі своєї ідеологічної "глиби" - товариша Грача - так та взагалі вибрала гей-співтовариство публічною мішенню для нищівної критики. Проте, це добре, що вони пройшли в нове парламентське скликання: без них було б нудно. Антиреклама, яку комуністи нам роблять, кінець кінцем на нас і працює", - пояснив лідер Гей-форуму України.

Нагадаємо, що на думку представників українського ЛГБТ-співтовариства, унікальна особливість минулих парламентських виборів полягає в тому, що саме такий формат їх підсумків склався унаслідок волевиявлення лесбіянок і геїв.

Як пояснив глава Гей-форуму України Святослав Шеремет, якби голоси гомосексуалів не були віддані за БЮТ і НУНС, ці політичні сили не отримали б чисельної переваги над своїми опонентами, повідомляє Цензор.нет

Зараз ви читаєте новину «Українські геї стверджують, що без них Тимошенко і Ющенко не виграли б вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути