Ексклюзиви
середа, 12 серпня 2009 11:09

У Львові викрали президента будівельної компанії

У Львові викрали президента будівельної компанії

11 серпня близько 13.00 до правоохоронних органів надійшла заява родичів президента будівельної компанії "Львіввікнопласт" Олександра Решетнікова про те, що він зник безвісти після відвідування лікарні у Львові.

Про це повідомив начальник Львівського міського управління внутрішніх справ Ігор Цікало.

За його словами, у своїй заяві родичі президента компанії повідомили, що 11 серпня о 9.0 він поїхав до одно з приватних клінічно-лабораторних закладів на території так званої Чорнобильської лікарні у Львові. О. Решетніков мав забрати результати аналізів і повернутися додому.

"Проведеними заходами ми вже встановили, що О. Решетніков вчора відвідав лабораторію, забрав результати аналізів. Його автомобіль було знайдено припаркованим на стоянці біля лікарні, а самого президента будівельної компанії після відвідин медичного закладу ніхто більше не бачив. Зараз проводимо усі необхідні слідчі дії щодо пошуків зниклого", - заявив І.Цікало.

Він наголосив, що на даний час розглядається декілька версій, проте пошуки ведуться за заявою родичів "як безвісти зниклого".

Поінформовані джерела в обласному управлінні міліції повідомили, що є дані про те, що О. Решетніков під час виходу з лікарні був викрадений групою з п"яти осіб у масках на обличчях. Вони схопили чоловіка і запхали до мікроавтобуса, який зник у невідомому напрямку. Також джерело відзначило, що останнім часом точились чутки про борги компанії "Львіввікнопласт" та нібито переділ майна серед акціонерів.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Львові викрали президента будівельної компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути