пʼятниця, 17 травня 2013 23:58

У Львові відкрили ярмарок настільних ігор
9

Фото: Фото: Ольга Швед

В рамках Львівського міжнародного дитячого фестивалю відкрили міжнародну виставку настільних ігор "Ігросфера". На третьому поверсі Львівського палацу мистецтв, вул. Коперніка, 17 цілий зал заповнили виробники та продавці різноманітних ігор і охочі пограти та придбати ігри.

Відвідувачі можуть взяти участь в ігрових турнірах, зустрітися із авторами та розробниками ігор із Україні та інших країн, першими побачити новинки на ринку настільних ігор. В залі діє ігротека – усі можуть гратися безкоштовно у будь-які ігри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві на "Житньому ринку" продають черешню по 500 гривень

"Супер новинка – гра "Еволюція". Це настільна гра, заснована на теорії Дарвіна. Гра була створена кандидатом біологічних наук Дмитром Олексійовичем Кнорре в 2010 році. 2011-го року вийшла англійською, французькою та німецькою мовами. Вона була визнана кращою грою 2010 року російськими ігровими порталами. У нас є українською мовою", - каже продавець настольних ігор Ігор Гуров із Києва.

Найпопулярніші ігри ярмарку: "Монополія" - настільна гра економічного характеру. Гравці змагаються за надбання економічних переваг шляхом визначеної правилами гри економічної активності, включаючи купівлю, оренду та торгівлю; "Ігри престолів" - після виходу найпопулярнішого одноіменного серіалу; розвиваюча – "Скрабл" - настільна гра, в якій від 2 до 4 гравців складають слова з наявних букв на полі розміром 15 х 15.

"Дуже хотів купити "Скрабл", але вона дорога - понад 200 гривень. Найдешевші ігри-складалки від 25 гривень. Але зате можна погратися безкоштовно на ярмарку", - каже 15-річний школяр Андрій Бевз.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відкрили ярмарок настільних ігор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути