Ексклюзиви
вівторок, 06 жовтня 2009 16:30

У Львові біля собору Юра знайшли труп немовляти

У Львові біля собору Юра знайшли труп немовляти

Сьогодні, 6 жовтня, близько 13.00 до працівників міліції на телефон 102 зателефонував невідомий, який повідомив, що біля собору Юра у Львові він знайшов труп немовляти.

Про це повідомив начальник відділу зв"язків із громадськістю управління МВС України у Львівській області Денис Харчук.

На місце події відразу виїхали працівники оперативної служби міліції, які одразу за мурованою брамою собору Юра знайшли труп новонародженої дитини. Він вже почав розкладатися. Неподалік від немовляти було знайдено білу шмату із кров"ю.

Хто є матір"ю дитини, наразі не відомо. Працівники міліції звертаються до усіх з проханням надати інформацію щодо горе-матері. Усі, хто знає жінок, які були на останніх місяцях вагітності, але зараз не мають дитини, просять повідомляти за телефоном 102 або 258-66-56.

Нагадаємо, на початку травня цього року у Львові на вулиці Дж. Вашингтона, 6 у Львівському перинатальному центрі відкрито перше в Україні "Вікно життя". Це спеціальний пункт, де матері можуть анонімно залишати свою новонароджену дитину. Місце, де обладнане "Вікно життя", є глухе й малолюдне. Біля вікна немає камер, з приміщення воно закрите шторами, й ніхто, якщо прийде мама й відкриє його, не буде стежити за нею чи запитувати особисті дані.

Як повідомлялось, у Кривому Розі затримали 27-річну жінку, яка таємно народила вдома дитину і одразу після пологів задушила її. Жінка свідомо пішла на вбивство немовляти, оскільки їй не вистачало грошей, щоб прогодувати ще одну дитину – в неї вже була 12-річна дочка.

Труп немовляти виявили у квартирі працівники міліції. Жінку затримали, щодо неї порушено кримінальну справу за статтею "умисне вбивство матір"ю новонародженої дитини". За це злочин їй загрожує покарання у вигляді обмеження свободи строком на п"ять років або позбавлення волі на цей самий термін.

За матеріалом ЗІК
Зараз ви читаєте новину «У Львові біля собору Юра знайшли труп немовляти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути