Ексклюзиви
четвер, 24 вересня 2009 17:02

19-річна мати забила немовля до стану коми

19-річна мати забила немовля до стану коми

У Тюменські області 19-річну росіянку засудили до 4 років виправної колонії та позбавили батьківських прав за те, що вона забила свого 4-місячного сина до стану коми.

Намагаючись заспокоїти дитину, яка заважала їй відпочивати, дівчина ударила кулаком по тілу немовляти, після чого почала трясти його. Внаслідок цього у малюка стався розрив селезінки і удар головного мозку з подальшим крововиливом.

Слідство також встановило, що матір і раніше піднімала руку на сина. Вона неодноразово кусала його за різні частини тіла, а одного разу зламала дитині шість ребер.

В результаті хлопчик у стані коми був госпіталізований і підключений до систем підтримки життєдіяльності. Зараз його виписали з лікарні і він перебуває в дитячому будинку в несвідомому стані.

Жінку визнали винною в умисному спричиненні тяжкої шкоди здоров"ю, здійсненому відносно особи, яка перебуває у безпорадному стані. А також у неналежному виконанні обов"язків з виховання неповнолітнього.

Тюменський районний суд позбавив жінку батьківських прав. Її оштрафували на суму 5 тисяч рублів (приблизно 1 300 гривень) та відправили на 4 роки 10 місяців до виправної колонії загального режиму.

За матеріалом Новые известия

Зараз ви читаєте новину «19-річна мати забила немовля до стану коми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути