середа, 17 червня 2009 15:25

17-річна мачуха вбила малюка через куряче яйце

17-річна мачуха вбила малюка через куряче яйце

На Миколаївщині 17-річна мачуха забила до смерті малюка, що вирішив подивитися, що знесла курка. За це цікавого хлопчика мачуха побила з такою силою, що у дитини розірвалася легеня.

Лікарям, які приїхали на місце вбивства, і міліціонерам жінка розповіла безневинну історію про те, як малюк сам випав з коляски.

Загиблого хлопчика звали Сашею. Йому зовсім недавно виповнилося два роки. У сім"ї він був останнім - третьою дитиною. Рідна мати дітей рік тому трагічно загинула в ДТП.

Незабаром Оксана стала дружиною 25-річного чоловіка. Проте для дітей бути матір"ю вона не захотіла.

Оксана дозволяла собі неодноразово бити дітей. Свідками подібних катувань часто ставали сусіди. За надмірну жорстокість до дітей молоду мачуху викликали в сільраду, де попереджали, що насильно відберуть у неї пасинків.

Проте Оксану загрози місцевої влади мало хвилювали.

У той фатальний день батько дітей рано виїхав на роботу. Бабуся пішла до сусідки у справах. Оксана залишилася з хлоп"ятами одна.

Маленький Саша грався у дворі. У якийсь момент хлопчик зайшов у курник, де сиділа квочка. Цікавість малюка стала для нього фатальною.

Дівчина схопила малюка за руку і стала бити по голові і спині. Після декількох ударів Саша почав задихатися.

Злякавшись, мачуха викликала машину швидкої допомоги. Повернути дитину до життя медики вже не могли. В результаті внутрішнього крововиливу дворічна дитина померла протягом декількох хвилин.

Працівники міліції, яких теж викликали на місце події, почали встановлювати обставини загибелі дитини. Оксана почала розказувати міліції історію про те, що дитина випала з коляски і нібито травми, одержані при падінні, спричинили смерть.

Лікарі зразу ж розвінчали цю небилицю, і вже через декілька хвилин спілкування з оперативником Оксана розповіла правду.

Начальник районної міліції Олег Маковський повідомив, що судово-медична експертиза після розтину дійшла однозначного висновку: загибель дитини викликав сильний удар в ділянку спини, який призвів до відриву частини легені.

У селищі вбивство маленького Саші викликало хвилю обурення. Дійшло до того, що над вбивцею односельці хотіли влаштувати самосуд. Тому зараз підозрювана знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Слідчим відділом проводяться процесуальні дії, і розглядається питання про залучення затриманої до кримінальної відповідальності згідно зі статтею "вбивство з необережності". А це означає, що мачуха звільниться умовним покаранням і через три роки повністю погасить свою судимість.

За матеріалом Криминал.TV

Зараз ви читаєте новину «17-річна мачуха вбила малюка через куряче яйце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути