середа, 19 серпня 2009 15:15

Жінка викинула на смітник немовля, від якого відмовився батько

Жінка викинула на смітник немовля, від якого відмовився батько

У Севастополі дівчинку, яка народилася лише п"ять днів тому, рідна мати осмислено залишила вмирати в кущах.

Місцевий фермер Михайло працював на своєму городі, коли неподалеку почув дитячий плач. Коли він підійшов на звук - побачив лежачого на землі новонародженого малюка.

Михайло негайно викликав машину швидкої допомоги. Лікар Олена Степанова, яка прибула на виклик, стверджує, що новонародженій дівчинці не більш п"яти днів.

Швидше за все дитину мати народжувала вдома: пуповина обрізана не хірургічним шляхом, вона брудна і вже почала гнити. Проте, стан дитини нормальний, дівчинка дуже красива, у неї функціонують всі органи і розвинені всі рефлекси.

Протягом декількох годин після виявлення підкидька, міліціонери знайшли матір викинутої дитини. Виявилося, що знайдена в кущах пустиря дівчинка була у жінки вже третьою дитиною, більш того дуже "небажаною".

Як говорить сама нині затримана мати Валентина, вона думала віддати новонароджену одному зі своїх колишніх коханців, у котрого раніше жила на квартирі. Проте той дитину не узяв, сказавши, що не вірить, ніби це його дитина. Чоловік, з яким Валентина проживає нині, з тієї ж причини відмовився усиновляти дівчинку. Після цього мати викинула дитину в кущі довколишнього пустиря.

Валентині недавно виповнився 31 рік. Вона зараз ніде не працює. Проте гарненька зовнішність зробила її дуже "популярною" серед місцевих самотніх чоловіків міста. Тому, хто ж саме з кавалерів - батько дитини, жінка і сама не знає.

Знайдене немовля поки житиме в лікарні. У медустанові дівчинку уважно обстежать, а потім оформлять у притулок. Відносно матері-дітовбивці порушена кримінальна справа. Валентині загрожує три роки в"язниці.

За матеріалом Kriminal.TV

Зараз ви читаєте новину «Жінка викинула на смітник немовля, від якого відмовився батько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути