вівторок, 06 жовтня 2009 17:28

У Луценка просять здавати незаконну зброю

У Луценка просять здавати незаконну зброю
Міністерство внутрішніх справ проводить з 1 до 31 жовтня місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спецзасобів.

Захід проводиться з метою виведення зазначених предметів і матеріалів з незаконного обігу, повідомляє Департамент зв"язків з громадськістю МВС.

"Добровільно здавши "підпільну" зброю та боєприпаси, можна уникнути кримінальної відповідальності", - нагадують в міністерстві.

Більше того, "якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до органів внутрішніх справ мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому він має можливість після оформлення відповідних документів зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах".

Водночас у міністерстві зазначають, що пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструються у випадках і в порядку, передбаченому чинним законодавством.

За детальними роз"ясненнями громадяни можуть звернутися до працівників дозвільної системи або дільничних інспекторів міліції, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка просять здавати незаконну зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути