вівторок, 16 жовтня 2007 08:44

У лондонському аеропорту Хітроу зіткнулися два літаки (ФОТО)

У лондонському аеропорту Хітроу зіткнулися два літаки. Як стверджує прес-секретар аеропорту, на слова якого посилається Reuters, потерпілих у результаті інциденту немає.

"Аеропорт Хітроу підтверджує, що на його території відбулося наземне зіткнення двох лайнерів, - сказав прес-секретар. - Повідомлення про потерпілих до нас не надходили, у даний час пасажири обох літаків повертаються у приміщення терміналу". Від подальших коментарів прес-служба відмовилася.

Разом з тим, авіакомпанія British Airways підтвердила, що одним з учасників зіткнення став  Boeing 747, який мав вилетіти до Сінгапуру. Другим літаком став шрі-ланкійський Airbus А-340, повідомляє АР.

 

Прес-аташе British Airways заявив Reuters, що зіткнення сталося на малій швидкості, коли обидва лайнери прямували на злітно-посадочну смугу. "Вони зачепилися консолями крил, наш літак повернувся на стоянку, всі пасажири залишили лайнер", - додав прес-аташе.

 

Водночас телеканал Sky News, з посиланням на неназваного свідка, повідомив, що у результаті зіткнення у одного з лайнерів відірвався двигун. Також телеканал передав, що до місця аварії терміново прибуло не менше 20 пожежних машин.

 

Відзначимо, що лондонський Хітроу - один з найзавантаженіших аеропортів у світі, повідомляє NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «У лондонському аеропорту Хітроу зіткнулися два літаки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути