Ексклюзиви
четвер, 19 серпня 2010 16:14

У Криму озброєні бандити пограбували банк

У Криму озброєні бандити пограбували банк

У с. Льгівське Кіровського району Криму двоє раніше судимих скоїли збройне пограбування відділення "Ощадбанку".

Як повідомили у Відділі по зв`язках з громадськістю кримського управління МВС, вдень 18 серпня двоє злочинці під`їхали до відділення "Ощадбанку", при цьому обидва були в масках, один озброєний стартовим пістолетом BLOW 9-го калібру, переробленим для стрілянини гумовими кулями.

Нападники, застосовуючи момент раптовості, погрожуючи пістолетом, вигукуючи нецензурні вислови, наказали касирці, що знаходилася в приміщенні відділення банку, лягти на підлогу. Користуючись безпорадністю працівників і відвідувачів банку, деморалізованих загрозою застосування зброї, грабіжники відкрито оволоділи великою сумою грошей у гривнах, євро і доларах США.

По тривозі був піднятий увесь особовий склад Кіровского і Білогірського райвідділів міліції. По гарячих слідах за підозрою в скоєнні розбійного нападу на Льгівське відділення "Ощадбанку" затримані двоє раніше судимих, обидва - 1988 року народження. У них вилучені гроші, пістолет і автомобіль. Вже на першому допиті підозрювані повідомили про те, як організували злочин. За словами затриманих, не останню роль у реалізації злочинного задуму зіграла відсутність у відділенні банку системи стеження і працівника охорони.

За фактом розбійного нападу порушено кримінальну справу. За розбій передбачена санкція у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років з конфіскацією особистого майна.

2 серпня в Донецьку заарештували грабіжника, який двічі нападав на одне й те ж відділення "Правексбанку". 4 грудня 2008 року він узяв пластмасовий пістолет дитини і вперше "пішов на справу". З банку виніс 60 тис. грн. 10 грудня 2009 року напав з іграшковим пістолетом на той же банк. Виніс із нього 40 тис. грн.

УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Криму озброєні бандити пограбували банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути