понеділок, 07 вересня 2009 15:35

У Києві СБУ викрила підпільний м"ясопереробний завод

У Києві СБУ викрила підпільний м"ясопереробний завод
Співробітники СБУ під час здійснення заходів з протидії контрабанді та боротьби з тіньовою економікою припинили функціонування протиправної схеми постачання, зберігання, переробки на території Київської області недоброякісної м"ясної сировини. Про це повідомляє прес-служба СБУ. Спільно з представниками ветеринарної медицини та міліції, санітарно-епідеміологічної служби оперативники СБУ припинили роботу підпільного м"ясного заводу в Києво-Святошинському районі Київської області. На складах, які належать 45-річному приватному підприємцю, знайшли понад 12 т курячих, індичих субпродуктів та м"яса свинини. Весь товар був без відповідних ветеринарних довідок, сертифікатів якості та будь-яких інших документів.

В антисанітарних умовах у триповерховому приватному будинку 10 найманих некваліфікованих робітників із західних областей України переробляли сировину невідомого походження на м"ясні напівфабрикати – фарш, котлети. Потім продукція, розфасована в кілограмові лотки, реалізовувалась підприємцями на території Одеського та Феофанівського ринків, а також відпускалась невеликими оптовими партіями у малі магазини та кіоски Києво-Святошинського й Голосіївського районів безпосередньо з виробництва.

Роботу підприємства припинено, виявлену сировину вилучено з торгового обігу, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Києві СБУ викрила підпільний м"ясопереробний завод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути