понеділок, 31 серпня 2009 12:35

У Запоріжжі фірма привласнила 4 мільйони на житло для молоді

У Запоріжжі фірма привласнила 4 мільйони на житло для молоді
Співробітники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю Запорізького главку міліції виявили факт привласнення 4 млн гривень, виділених з держбюджету у рамках програми підтримки молодіжного будівництва.

Як повідомило Головне управління МВС у Запорізькій області, одне з місцевих товариств з обмеженою відповідальністю отримало 4 мільйони гривень бюджетних коштів на завершення будівництва житлового будинку для молодих сімей. Незважаючи на те, що кошти було отримано в повному обсязі, роботи фактично виконано не було.

На сьогоднішній день зібрані матеріали справи передано до прокуратури.

За фактом привласнення, розтрати майна в особливо великих розмірах або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем порушено кримінальну справу за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

Нагадаємо, у липні СБУ порушила кримінальну справу за фактом привласнення службовцем одного з банків Запоріжжя понад 1 млн гривень.

У квітні міліція повідомила про затримання чиновників у Вінницькій області, які нажили мільйони гривень на повені, і викритті двох посадових осіб, які витратили на власні потреби 1,44 млн гривень бюджетних коштів, виділених на ремонт доріг, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі фірма привласнила 4 мільйони на житло для молоді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути