четвер, 03 вересня 2009 19:04

Львівську Службу безпеки очолить Юрій Артюхов

В Інтернеті з"явилася інформація, що 2 вересня голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко представить нового начальника управління СБУ у Львівській області 41-річного Юрія Артюхова.

— Чутки ходять, та призначення нового начальника не було. Немає указу, — говорять у прес-службі структури у Львівській області.

Юрій Артюхов в органах державної безпеки працює 16 років. Із січня 2007-го був першим заступником начальника УСБУ в столиці. За рік очолив управління Служби безпеки на Вінниччині.

— До нас дійшли чутки про переведення Артюхова до Львова. Але поки що немає офіційного підтвердження. Сьогодні начальник сидить на своєму місці в робочому кабінеті, — кажуть у вівторок, у прес-службі Вінницького обласного управління СБУ.

Подейкують, Артюхов часто продає та купує дорогі автомобілі.

14 серпня президент Віктор Ющенко звільнив начальника СБУ у Львівській області 53-річного Станіслава Курмана. Причин не повідомляли. На посаді пробув вісім місяців.

29 червня Курман відпочивав на озері Байкал у Миколаївському районі Львівщини. Тоді загинув 15-річний Ігор Зарицький. Коли хлопець плавав на камері, його штовхнув п"яний на водному скутері. Львів"яни вважають це однією з причин звільнення. Другою називають проблеми у справі екс-судді Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича.

Курман зараз працює інспектором одного з комітетів СБУ в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Львівську Службу безпеки очолить Юрій Артюхов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути