вівторок, 01 вересня 2009 11:56

На Харківщині знешкодили банду рекетирів на Lexus і Porsche

На Харківщині знешкодили банду рекетирів на Lexus і Porsche
В Харківській області знешкодили організоване злочинне угрупування, члени якого діяли на території Росії та України. Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України. В результаті проведення спецоперації працівниками Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС та УСБУ в Харківській області було знешкоджено небезпечне організоване злочинне угрупування з міжнародними зв"язками, члени якого підозрюються у скоєнні із використанням вогнепальної зброї розбійних нападів, грабежів, вимагань та інших тяжких злочинів на території України та Росії. Жертвами зловмисників ставали, в основному, багаті та впливові люди, бізнесмени, контрабандисти.

За фактом вимагання грошових коштів під загрозою вбивства прокуратурою м. Харкова відносно учасників угруповання порушено кримінальну справу за ч.3 ст.189 КК України. Лідера – громадянина Російської Федерації – та трьох учасників ОЗУ – громадян Росії та України – затримано в порядку ст.115 КПК України.

Під час проведення обшуків у зловмисників вилучено речові докази злочинної діяльності: дві гранати "Ф-1", пістолет, набої до різної зброї, 2 підривачі, вибухову речовину, запал до вибухового пристрою, грошові розписки на великі суми грошей, понад 100 тис. дол., коштовності та два автомобілі Lexus і Porsche. Наразі продовжується комплекс оперативно-розшукових заходів по встановленню місцезнаходження та затриманню інших учасників ОЗУ, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині знешкодили банду рекетирів на Lexus і Porsche». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути