середа, 17 лютого 2010 12:45

У Києві дві пожежні частини гасили пожежу в гуртожитку КПІ

У Києві дві пожежні частини гасили пожежу в гуртожитку КПІ
У Києві горів гуртожиток N 20 Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" на вул. Борщагівській, 144, у Солом"янському районі.

Як повідомили у прес-службі Головного управління МНС України в Києві, інформація про пожежу в 13-поверховому гуртожитку надійшла вчора, 16 лютого, о 19.52. За підвищеним рангом до місця були направлені одночасно пожежно-рятувальні підрозділи з двох найближчих пожежних частин.

На місці події вогнеборці встановили, що в електророзподільчій шафі підвального приміщення електрощитової сталося коротке замкнення електропроводів з послідуючим горінням, внаслідок чого виникло сильне задимлення з розповсюдженням на верхні поверхи.

Було організовано евакуацію людей з гуртожитку. Студенти виходили організованими групами без паніки. Також рятувальники звільнили двох студентів з ліфту, що зупинився між п"ятим і шостим поверхом внаслідок його знеструмлення.

Тим часом інші відділення вогнеборців загасили електропроводи в щитовій. Внаслідок пожежі пошкоджено ізоляцію електропроводів та апарат захисту.

На проведення операції з гасіння пожежі та рятування людей пожежно-рятувальним підрозділам знадобилась 21 хвилина, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Києві дві пожежні частини гасили пожежу в гуртожитку КПІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути