четвер, 11 лютого 2010 15:10

У столиці згорів склад з фруктами (ФОТО)

Сьогодні, 11 лютого, близько 04:30, до оперативно-координаційного центру київського МНС надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому складському приміщенні по вулиці Бориспільській, 3 у Дарницькому районі столиці.

Як повідомили в МНС після прибуття на місце інциденту перших підрозділів рятувальників, з приміщення складу виходив густий дим. Горіла покрівля складу і тара, в якій зберігалися фрукти та овочі.

Під час гасіння пожежі пролунав характерний вибух не великої потужності, що вказувало на можливість зберігання в приміщенні газового обладнання.

Рятувальникам довелося ліквідувати пожежу з максимальною обережністю.

Під час гасіння в одній із секцій складу було виявлено саморобний газовий пристрій - 50-літровий газовий балон, який складався зі сполучної трубки і горілки. Точно такий же саморобний газовий балон, який перебував в іншій секції складу, було пошкоджено вибухом.

Як розповіли в МНС, приміщення орендував підприємець, який зберігав тут овочі та фрукти для продажу. Для обігріву складу він використовував саморобні пристрої. Один з них спричинив пожежу і подальший вибух.

У результаті пожежі згоріли всі продукти, що були на складі. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що в травні минулого року у Подільському районі Києва на території Авторемонтного заводу сталася пожежа на складі з автоаксесуарами, автохімією та автокосметикою.

Корреспондент.net

Фото прес-служби МНС

Зараз ви читаєте новину «У столиці згорів склад з фруктами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути