середа, 10 лютого 2010 10:58

У дитячій лікарні загорівся інкубатор: постраждало немовля (ФОТО)

В Луганській обласній дитячій лікарні, в приміщення інтенсивної терапії, в інкубаторі для підтримки життя немовлят виникла пожежа, внаслідок якої постраждала дитина (народилась 19 грудня 2009 року).

Як повідомили у Головному управлінні МНС України у Луганській області, пожежа в дитячій лікарні сталася вчора ввечері.

У палаті, де знаходилося 5 немовлят, в інкубаторі для підтримки життя новонароджених японського виробництва спалахнув вогонь у той момент, коли там знаходилася півторамісячна дівчинка зі значними вродженими патологіями.

Першою загоряння помітила медсестра реанімаційного відділення і разом з іншими малюками дитина, яка отримала 40 відсотків опіків шкіри, була негайно перенесена у відділення токсикології.

До приїзду пожежників-рятувальників медпрацівники в умовах сильного задимлення за допомогою вогнегасників намагалися погасити вогонь самостійно, але безуспішно, полум"я перекинулося на інше медичне устаткування.

Немовля перебуває в дуже тяжкому стані в реанімаційному відділенні.

На місці події від МНС працювали 6 одиниць спеціалізованої техніки і 25 осіб особового складу. Пожежа була ліквідована протягом 40 хвилин.

Причини пожежі встановлюються.

У той же час вчора на Луганщині, в місті Старобільськ, у приватному житловому будинку, були виявлені загиблими 3 людей. Попередня причина їхньої смерті – отруєння чадним газом унаслідок порушення правил експлуатації пічного опалення, зокрема, відсутність тяги.

Нагадаємо, 9 лютого в Луганську сталася ще одна трагедія. В одній з квартир дев"ятиповерхового будинку стався вибух. Труп господаря квартири, 22-річного чоловіка, був знайдений біля будинку. За попередніми даними, в результаті вибуху побутового газу його викинуло вибуховою хвилею.

Перший заступник мера Луганська заявив, що вибух міг статися внаслідок спроби самогубства.

Зараз ви читаєте новину «У дитячій лікарні загорівся інкубатор: постраждало немовля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути