понеділок, 15 лютого 2010 10:41

У Голосіївському районі згоріли троє людей (ФОТО)

Троє людей загинули в результаті пожежі, що сталася 13 лютого в одноповерховій будівлі на території ВАТ "Київське рибне господарство", по вулиці Промисловій, 4, у Голосіївському районі.

Як повідомили у прес-службі Головного управління МНС України м. Києва, вогнем були охоплені два дерев"яних бараки, що належали будівельно-інвестиційної компанії ТОВ "Євротехнологія", обшиті металевими листами, які стояли практично поруч.

Загальна площа пожежі складала близько 500 квадратних метрів. Існувала загроза розповсюдження вогню на поруч розташований склад, де за оперативною інформацією, зберігались балони з киснем та легкозаймисті речовини.

Температура була дуже високою, тому підійти впритул до палаючих будівель було неможливо. Навіть металева обшивка бараків від дії температури почала згортатися. Вогнеборцям вдалося винести зі складу 12 кисневих балонів. Від температури вони встигли нагрітися. Майже дві з половиною години знадобилось пожежникам щоб повністю ліквідувати займання.

Внаслідок повністю знищено дві одноповерхові будівлі (бараки), на поруч розташованому складі температурою частково пошкоджена шиферна обшивка стін.

Під час розбирання та проливання конструкцій бараків, вогнеборці знайшли обгорілі останки трьох чоловіків.

Як з"ясувалося ТОВ "Євротехнологія" використовувала одноповерхові будівлі під помешкання своїх працівників. В однієї з них проживало семеро чоловіків, всі родом з Рівненської області. Тут було обладнано кухню та декілька приміщень для проживання з двоярусними ліжками, для обігріву використовувались обігрівачі.

За попередньою інформацією загиблими виявились чоловіки віком 26, 36 та 51 років, які працювали на будівництві.

У гасінні пожежі брали участь 60 вогнеборців з восьми столичних пожежно-рятувальних частин. Було задіяно 12 одиниць основної та спеціальної пожежної техніки. На місці працювала оперативна група Головного управління МНС України в Києві, пожежна лабораторія, міліція.

Причина пожежі та збитки з"ясовуються.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Голосіївському районі згоріли троє людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути