вівторок, 15 травня 2007 11:28

У китайської бабусі з голови видалили японську кулю (ФОТО)

 
Cтара китаянка прожила з кулею в голові 64 років. Металевий предмет виявили випадково, коли жінка потрапила до лікарні на рентгенівське обстеження. 77-річна Чжін Гуаньчжін, мешканка міста Шуянь з провінції Цзянсу, в роки Другої світової війни була поранена японським солдатом в ході облави на партизан.


Китаянка пам"ятає, що отримала поранення в 1943 році: її намагався убити японський солдат окупаційної армії, коли вона несла запаси своєму батьку-партизанові. "Мені було 13 років, коли моя мати одного разу попросила віднести їжу батьку і його товаришам, які боролися з японцями", - сказала жінка.

Дівчинку помітили японські солдати, які стали її переслідувати і стріляти навздогін. "Куля потрапила мені в праве вухо. Я впала на землю і знепритомніла", - згадує дочка китайського партизана.

Прокинулася Чжін вже удома, в своєму ліжку. Для лікування мати дівчинки застосовувала настої з трав і через три місяці Чжін видужала.

Пізніше дівчинка дізналася, що, перш ніж потрапити в голову, куля пройшла навиліт через руку іншої людини.

Головний хірург, який видалив застряглу на десяткь років в голові кулю, виразив здивування тим, що поранення не мало яких-небудь відчутних наслідків для здоров"я жінки.

"Фактично, куля втратила швидкість та убійну силу, коли пройшла через руку іншої людини, тому поранення  не було важким, що пояснює її виживання", - заявив хірург, передає Newsru.
Зараз ви читаєте новину «У китайської бабусі з голови видалили японську кулю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути