Ексклюзиви
середа, 29 вересня 2010 15:49

У Керчі з сьомого поверху випала дитина

У Керчі з сьомого поверху випала дитина

Міліція Керчі (Крим) проводить перевірку за фактом нещасного випадку, у результаті якого з вікна сьомого поверху однієї з керченських багатоповерхівок випала дитина 2009 року народження. Хлопчик потрапив до реанімації.

Як повідомили в Головному управлінні МВС України в Криму, сім"я хлопчика займає одну з кімнат трикімнатної квартири у висотці на вулиці Сморжевського в Керчі. Дитина, якій виповнився рік і дев"ять місяців, випала з вікна через недогляд батьків. Матері потерпілого хлопчика 24 роки, батькові - 25.

За інформацією міліції, ввечері 27 вересня дитина залишилася в кімнаті без нагляду батьків, дісталася до вікна, одна з частин якого була відчиненою і загородженою москітною сіткою. Рамка з москітною сіткою, не витримавши тиску, випала разом з дитиною. Чагарники, що ростуть біля будинку, зменшили силу удару, але, тим не менш, від падіння на землю хлопчик отримав важкі травми. У результаті його доставили в реанімацію з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом гомілок обох ніг, тупа травма живота".

За фактом нещасного випадку наразі співробітники відділення кримінальної міліції проводять перевірку, матеріали якої буде передано до прокуратури Керчі для прийняття рішення згідно зі статтею 97 Кримінально-процесуального кодексу України.

Нагадаємо, в серпні у Донецьку через недогляд матері у ванні потонули однорічні близнюки, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Керчі з сьомого поверху випала дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути