понеділок, 09 серпня 2010 18:29

Сітка від комарів не врятувала 1-річну дитину від смерті

Сітка від комарів не врятувала 1-річну дитину від смерті

У місті Новодністровськ Сокирянського району Чернівецької області розбилася однорічна дитина з сім'ї Ярмолених. Маля бавилося на вікні, поки батьки порались на кухні.

Як розповіла кореспонденту Gazeta.ua очевидець події, вікно у квартирі, звідки впала дитина, було обтягнуте сіткою від комарів.

"Продаються зараз такі сітки на кожному кроці, вони вже з рамами. Люди їх вставляють самостійно. Як виявилось це дуже небезпечно, особливо на високому поверсі. Ярмолені теж обтягли сіткою вікно, були безпечні, що все закрите. Пішли на кухню. Дівчинка бавилася в хаті. Там коло підвіконника в них в квартирі, м'який куточок стоїть. По ньому мала і вилізла, сперлась десь до тої сітки і випала. Я стояла недалеко, бачила вже як дитя впало головою до клумби"", - розповіла місцева мешканка Марія Горошина.

Трагедія сталася вдень близько 14 години. Під будинком було багато людей. Вони і викликали "швидку". Медики приїхали за декілька хвилин. Під будинком почався гамір. Батьки дівчинки визирнули через вікно глянути, що трапилось.

"Батьки спочатку навіть не зрозуміли, що то їхня дитина. Почули крики під домом, стали дивитися, що робиться. Аж потім зрозуміли, що то їхня Карінка. Це багатодітна сім'я. В них ще 5 дітей", - повідомила Горошина.

У Новодністровську це вже третій нещасний випадок, коли із вікна п'ятиповерхівок випадають люди.

Подібна історія трапилася цього року навесні. Із вікна одного такого будинку впала 9 -річна дівчинка. А торік з такої ж висоти розбилася, пенсіонерка.

Нагадаємо, що 72-річна пенсіонерка, яка стояла на обліку в психлікарні, вистрибнувши з вікна впала на 42-річну жінку. Перша загинула на місці, друга отримала численні травми.

Протимоскітні сітки не перший раз стали причинами випадання дітей з вікон будинків.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сітка від комарів не врятувала 1-річну дитину від смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути