пʼятниця, 23 липня 2010 10:23

Українець вижив після падіння з шостого поверху

Українець вижив після падіння з шостого поверху

На вулиці Гранітній у Маріуполі Донецької області з 6-го поверху випав 30-річний чоловік. В результаті падіння отримав численні ушкодження та залишився живим.

У нейрохірургічному відділенні 5-ї міської лікарні повідомили, що у постраждалого важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку. Проте зараз його стан стабільний.

За словами керівника прес-служби Маріупольського управління міліції Івана Бабаєва, чоловік до пригоди знаходився на балконі своєї квартири.

"За попередніми даними, це нещасний випадок. Все сталося через необережність самого постраждалого. Ніяких претензій ні до кого він не висував", - сказав він.

Лікарі зізнались, що не пригадують, коли людина виживала після такого падіння. Мовляв, в сорочці народився. Також наголошують на особливостях організму. Для "успішного" приземлення з великої висоти слід мати міцні кістки та здоровий організм.

"Не дивлячись на те, що місце, куди впав чоловік, заросло густою травою, не можна казати, що це пом'якшило удар при зіткненні. Вважаю, йому просто пощастило", - додав Бабаєв.

Напередодні під Харковом з вікна другого поверху випала дворічна дівчинка. У неї були численні травми - сильний струс всіх внутрішніх органів. Медики надали їй необхідну допомогу. За словами лікарів, зараз життя дівчинки поза небезпекою.

А в районі Манхеттен у Нью-Йорку дворічний хлопчик випав з вікна 18-го поверху висотного будинку. Дитина дивом залишилася живою, але перебуває зараз у критичному стані.

Нагадаємо, в травні цього року в Китаї 6-річний хлопчик вислизнув через грати вікна на восьмому поверсі. Завис на висоті, бо вуха не проходили через решітку. Дитину врятували пожежники. Розширили ґрати гідравлікою і втягли малого в помешкання.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Українець вижив після падіння з шостого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути