четвер, 06 травня 2010 13:18

6-річного хлопчика, який випав із вікна, врятували відстовбурчені вуха

6-річного хлопчика, який випав із вікна, врятували відстовбурчені вуха
6-річний Мін Мін , який живе разом з дідусем у місті Йічан провінції Хубей (Китай), в одному з висотних будинків, ледь не загинув, випавши з вікна квартири, розташованої на восьмому поверсі. Однак він врятувався просто дивовижним чином.

Побачивши, що дитина заснула, дідусь ненадовго вийшов з квартири, залишивши хлопчика самого. Проте через кілька хвилин малюк прокинувся, став шукати дорослих і випав із вікна. При цьому його голова виявилася затиснутою між залізними прутами решітки, яка встановлена під вікном: відстовбурчені вуха хлопчика не давали йому впасти.

Під вікном негайно зібралася юрба. На місце події прибула бригада рятувальників. Вони розсунули прути решітки і втягли дитину в квартиру.

Цікавий випадок зі щасливим фіналом падіння стався також улітку 2008 року. Тоді в Бразилії півторарічний малюк випав з четвертого поверху, але вижив завдяки підгузникам, що зачепилися за паркан.

Якийсь час дитина провела в підвішеному стані, після чого все ж таки впала на землю, але вже не з такої висоти і не з такою швидкістю.
NEWSru
Зараз ви читаєте новину «6-річного хлопчика, який випав із вікна, врятували відстовбурчені вуха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути