четвер, 20 вересня 2007 08:55

У Інгушетії продовжується несанкціонований мітинг, декілька міліціонерів отримали поранення

У Назрані вранці в четвер продовжився несанкціонований мітинг з вимогою припинити викрадання людей. До місця проведення акції, де напередодні відбулися безлади, приїжджають люди з інших регіонів Інгушетії, зокрема ті, що навчаються в ісламських закладах. Деякі виконують релігійні обряди. Мітинг у центрі міста, в якому, за різними даними, брали участь від 150 до 250 чоловік, почався напередодні вранці. У район були стягнуті додаткові сили міліції. З настанням сутінок мітингуючі розпалили багаття, деякі почали варити м"ясо в казанах.

Основна вимога мітингуючих - виявити осіб, які 18 вересня викрали двох жителів Інгушетії, а також звільнити викрадених. Джерело в правоохоронних органах повідомило, що в Чечні викрадені брати Аушеви, які поверталися з Грізного додому на таксі.

На місце мітингу приїжджав міністр внутрішніх справ Інгушетії Муса Медов, який вислухав вимоги мітингуючих. Проте учасники акції, в основному жінки, спробували побити міністра, і йому довелося виїхати. Пізніше учасники мітингу закинули камінням міліціонерів, декілька з них отримали поранення. Міліціонери були вимушені відкрити вогонь у повітря з автоматів, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Інгушетії продовжується несанкціонований мітинг, декілька міліціонерів отримали поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути