вівторок, 19 жовтня 2010 10:41

У Харкові Штірліц почав агітувати за Кернеса з лопатою (ФОТО)

 

На харківському 7 каналі з'явився агітаційний ролик в.о. мера Харкова Геннадія Кернеса. Агітаційний ролик створено за мотивами телефільму 17 миттєвостей весни.

Герой відомої кінострічки агітує за кандидата в мери міста від Партії регіонів, в.о. мера Харкова Геннадія Кернеса.

"31 жовтня будуть вибори. Вже вкотре Штірліц повертався до цієї думки. За кого проголосувати? Хто зможе очолити місто?", - розмірковує Штірліц на відео.

Після цього він розкладає на столі малюнки із зображенням кандидатів на посаду мера Харкова і по черзі аналізує, чому кожен із них не гідний посади міського градоначальника.

Зокрема, він вважає, що Арсен Аваков, якого підтримує ВО Батьківщина, і Алла Александровська, яка балотується від КПУ, не принесуть користі Харкову.

Пізніше Штірліц зупинив свій погляд на малюнку, на якому зображений Кернес. Кандидат від Партії регіонів з'явився в ролику з лопатою. Далі герой 17 миттєвостей весни розглядає особисту справу Кернеса.

Водночас, у ролику з'являються фотографії громадських заходів за участю Кернеса, при цьому Штірліц характеризує його як найкращого кандидата на посаду мера Харкова.

Раніше повідомлялося, що в Миколаєві з'явилися плакати з фотографією Перельмана, що йде вулицею з пакетом. Під фото розміщено напис "А мені пенсію підняли на 7 гривень! 31 жовтня проголосую за регіоналів або Тігіпка!".

44-річний Перельман народився в Ленінграді, прославився тим, що першим довів гіпотезу Пуанкаре. Зараз він живе в Санкт-Петербурзі в одній квартирі з матір'ю, веде замкнутий спосіб життя.

Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові Штірліц почав агітувати за Кернеса з лопатою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути